Мария отсвири финала на „Вип Брадър“

Фолк певицата Мария най- демонстративно не уважи финала на „Вип Брадър“. Абсолютно всички съквартиранти присъстваха, но не и старозагорската дива.

Въпреки приказките, че много обича формата и ако има възможност отново би участвала, явно певицата е искала просто да грабне една крупна сума и да се направи, че никога не е имала нищо общо със скандалджийското шоу. Тя влезе със специален договор да си тръгне след 3- тата седмица.

От финалистите, близък й беше единствено победителят Тото. Мария имаше скандали и с Александра Богданска, и с Миглена Каканашева. А точно преди да излезе беше вдигнала на Маргарита Хранова и Джулиана Гани.

Говори се, че фолк певицата е грабнала 100 бона за триседмичното си участие. Тя не пожела да остане повече от това време, тъй като много й липсвало детето. Малката Марая беше при баща си, докато майка й е в риалити шоуто, и едва ли се е чувствала зле в дома му. Но най- вероятно Мария просто е искала да се отърве по- бързо от нескончаемите скандали в къщата.

Другата теза за отсъствието на фолк певицата е, че е била на участие в страната. Но тя дори не си направи труда да поздрави победителя Тото, който на всичко отгоре й беше приятел в къщата.

Пък и защо ли Мария да искат да свързват името й с най- агресивният и скандалджийски сезон на шоуто? Продукцията поощряваше всячески основният агресор в къщата шеф Петров. Дори не го изхвърлиха, след като удари и разкървави носа на Даниел Златков.

Сипеха се грозни обиди и дори се размятаха изцапани долни гащи. Никой не успя да покаже характер, защото всички бяха заети да се нагрубяват и да плетат интриги. Мегз пък беше заета изцяло с отчаяна пиар акция, за да вдигне продажбите на дрехите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *