Джагдиш и Ганга се женят! Ананди е отритната от семейството си!

djagdish-ganga-2

Трета сватба очаква Джагдиш, а булката този път е Ганга! Щастливото събитие за него, обаче носи единствено негативи за бившата му съпруга Ананди.

Фамилията на Шив се обединява срещу малката булка. Всички я обвиняват, че е провалила сватбата на Санчи.

Преди да се стигне до щастливата развръзка за Ганга и Джагдиш, се случват доста перипетии. Ганга съди Бала заради опитът му за посегателство срещу нея. Той пък я обвинява, че е откраднала лекарство и затова му е завела дело. Бала подкупва аптекаря и той застава на негова страна в съда. Ганга се оказва обвиняема за кражба.

Междувременно, Джагдиш осъзнава чувствата си към нея. Разбира, че не може без Ганга и заминава при нея в Мангалор. Джагдиш й разкрива любовта си и й предлага да се оженят.

djagdish-ganga-3

Санчи е съсипана след провала на сватбата си. Ананди й признава, че с Джагдиш са я чули какво споделя с приятелката си. Санчи обаче не се отказва. Принуждава семейството си да отиде в дома на Джагдиш и да поискат обяснение за действията му.

Семействата на Санчи и Джагдиш се изпокарват жестоко. Близките на Шив обвиняват Ананди и я отхвърлят.

Джагдиш и Ганга решават да се оженят някъде другаде, тъй като семейството му не я иска за снаха. Макар и трудно, Ганга все пак е приета.

В деня на сватбата им, Санчи посяга на живота си. Семейството й е в ужас и обвиняват Ананди за случилото се.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *