Най-удобнaта кола за секс е Волво 245!

секс в колата!

До това заключение стигнали учените след проведено социологическо проучване  в Интернет. В изследването на потребителите са били задавани въпроси свързани със секса и автомобилите.

И както става ясно от него, най-удобният автомобил за секс е добре познатото старо Volvo комби 245. Таратайката спечели пред останалите коли с впечатляваща преднина. Причината за тази популярност сред феновете на автомобилния секс е съвсем проста, а именно Volvo 245 се слави с внушителните размери на багажника си, който по желание може да се превърне в двойно

Volvo 245

легло. Второто най-удобно за секс превозно средство е миниван Mercedes Sprinter, а на трето е класиран – Volkswagen Camper. Сред четирите хиляди шофьори, участвали в това проучване, 70% са заявили, че са правили секс дори и по един път в кола. В същото време всеки десети респондент е правил секс в движещ се автомобил. Всеки 25-ти си призна, че колата му е получавала повреда по време на секс и всеки стотен заявява, че е предявявал претенции за плащане на повредата от застрахователните компании, заради повреди причинени по време на секс.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/8gzJyqp3vlQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *