Женски оргазъм или как да я взривиш

Откъде идва и докъде стига

женски оргазъм

Женският оргазъм е една от най – големите загадки на света. Непредвидим и своенравен, наричан от едни „насилствено освобождаване” и определян от други като „буря от екстаз”. Ние предпочитаме второто сравнение, въпреки че и двете са верни.

„Оргазмът може да бъде предизвикат чрез стимулиране на клитора, вагината, шийката на матката и гърдите. Въпреки разпространеното мнение, че всичко зависи от мускулните контракции, те са само една малка част от женския оргазъм. Основната работа се извършва от мозъка и е продукт на сензорна и умствена дейност”, разкриват гинеколози.

Женска еякулация

Женската еякулация определено не е синоним на „изпразване”. Според научните изследвания, еякулата при жените е гъста, белезникава течност и е доста различен от другите телесни сокове.

„Нейната еякулата се състои от около една чаена лъжичка течност, която обичайно е много сладка на вкус. До отделяне се стига след стимулиране на G – точката, без нея просто не може да мине. Клиторната стимулация също е изключително важна, особено след навършване на 30 години”

Учените допълват, че достигането на оргазъм от жените е изключително важно не само заради удоволствието, но и заради доброто здраве на половата система. Според новите теории, отделянето на еякулата помага за предпазване на пикочните пътища от инфекции.

Как да я докараш до множество оргазми

Всяка жена има различен оргазъм. При едни те са по слаби и много на брой, при други е един, но изключително силен и мощен. Така че мисли за себе си като за планински водач – докато си вътре я помоли да стегне тазовите си мускули в продължение на няколко секунди, след което да ги отпусне. Повторете упражнението няколко пъти.

„Жената може да прави това упражнение и сама, така ще укрепи тазовите си мускули, които са пряко свързани с оргазма и женската еякулация. Ако го правите по време на секс и двамата ще се чувствате много приятно”, разкриват експертите.

G –Spot наистина съществува

Ако трябва да сме конкретни, обичайно се намира в лявата страна на вагината, в непосредствена близост до пикочния канал. Последните изследвания показаха, че G –Spot точката произвежда собствени електрически вълни и това означава, че редовното използване на електрически секс играчки може да потисне естествената дейност.

Как се стимулира G – точката?

При класическия подход жената лежи по гръб, краката са разтворени под ъгъл от 90°. Мъжът вкарва два пръста в нейната вагина и леко натиска лявата част на горната стена на влагалището.

При кои пози жената достига най – лесно оргазъм?

Петте най – ефективни за женски оргазъм пози според статистиката са:

  1. Ездачката – 28% успех. Мъжът е легнал по гръб, тя е върху него.
  2. Мисионерска с вдигнати крака – 20%.
  3. Мисионерска (класическа) – 16%.
  4. Кучешката (задна прашка) – 16%.
  5. Мисионерската с високо вдигнати крака (зад главата ѝ) – 13%.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Женски оргазъм или как да я взривиш"

  1. Cecila   08.11.2021 at 14:24

    A fascinating discussion is definitely worth
    comment. I believe that you need to publish more on this subject matter, it might not be a taboo subject but usually people don’t speak about
    these topics. To the next! Kind regards!!

    Отговор
  2. 1   30.11.2022 at 21:20

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *