Летни страсти! Григор Димитров и Никол се натискат на плажа! СНИМКИ:

Слуховете, че Григор Димитров и Никол Шерцингер са разделени, се оказаха много далече от истината. Двойката замина на романтична ваканция на остров Капри, а папараците веднага ги спипаха какви ги вършат на плажа.

Страстта между двамата определено е много силна. Влюбените не спираха да се целуват и да се опипват. Поп певицата очевидно много добре се грижи за българския тенисист. Никол старателно намаза Гришо със слънцезащитен лосион, а после му изнесе секси програма като се разчекна на шпагат върху шезлонга. Той пък й помогна за едно от разтяганията, като нежно придържаше дупето и рамото й.

Димитров се присъедини към приятелката си и направи заедно с нея също няколко упражнения.

39- годишната Шерцингер показа перфектно изваяна фигура. Но това не е учудващо, като се има предвид, че тя е професионална танцьорка, освен певица.

grigor-nikol-6

Григор Димитров и бившата вокалистка на Pussycat Dolls са заедно вече две години. Признават, че голяма трудност във връзката им е да намират време да се виждат, тъй като и двамата имат натоварени графици и постоянно пътуват по света. Но успяват да се справят. Тенисистът разкри, че с Никол добре се балансират и умеят да правят компромиси, за да продължават в една и съща посока.

Два месеца преди романтичната ваканция на Капри, плъзнаха слухове, че двойката се е разделила. Но след като Григор Димитров се появи на рождения ден на певицата на 29 юни, стана ясно, че са заедно и нямат проблеми в отношенията си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *