Шок! Елена Паришева разкри: Загубих Бебе!

ivelin-popov-elena-1

Шокиращо признание направиха Ивелин Попов и Елена Паришева.

Фолк певицата разкри, че се наложило да направи аборт в четвъртия месец, заради рискова бременност. Лекарите на Елена установили, че организмът й не усвоява фолиевата киселина. Затова я посъветвали възможно най- бързо да прекъсне бременността.

Тази тежка житейска драма съвпаднала с драматичния за Попето момент, когато не успя да отбележи от дузпа в края на мача с Малта.

Сега обаче, всичко лошо е зад гърба им. Елена Паришева успя да роди второ дете на Ивелин Попов- здраво момиченце.

Двойката, която избягва медийните изяви, изглежда е сключила тайно брак. Въпреки че не са го признали официално, по време на интервюто, което дадоха за предаването „Coolt“, Попето на няколко пъти нарече половинката си „съпругата ми“.

Елена и Ивелин успяха да направят едно наистина хармонично и сплотено семейство, но началото на връзката им било доста трудно.

Футболистът ходил по петите на фолк певицата цели пет години. Посещавал всичките й участия по клубовете, само и само да се доближи до нея. Тя обаче се плашела от настоятелността му и го пъдела всеки път с охраната на заведението. Попето стигнал до там, дори да я следи с автомобила си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *