Младо гадже глези фолк ветеранката Малина!

Бабата на поп фолка – Малина върти любов с доста по- младо от нея гадже. Певицата, която тази година ще удари 50- така, има връзка с известен фермер от старозагорския край, шушукат нейни колежки.

Именно младият земеделец е тайнственият любовник, който от известно време глези Малина с почивки по екзотични места. Именно той бил зад фотоапарата, докато фолк певицата щастливо позираше от райските плажове на Малдивите.

Гаджето на фолк ветеранката живее в Стара Загора, където тя също живеела още преди да стане певица. Малина пък си е в София. Двамата засега обаче нямат намерение да се събират под един покрив.

Малина и фермера са се отдали на романтична любов, която включва много пътувания и почивки, и нямат желание да я развалят с битовизми.

Фолк певицата спусна завесата над личния си живот след скандалната раздяла с бореца Красимир Кочев. След като бяха заедно години наред, накрая той я нападна жестоко по медиите и си поръси главата с пепел, заради любовта си с Малина. Кочев наговори доста гадни неща за фолк звездата в пресата, а тя го обвини, че е неблагодарник.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *