Гери- Никол: Аз съм следващата Лили Иванова!

geri-nikol-5

Амбициозната тийнейджърка се зарече, че ще новата Лили Иванова или Васил Найденов. 17- годишната звезда не се притеснява от пороите негативни коментари за нея в социалните мрежи. Гери- Никол е наясно, че това върви ръка за ръка със славата.

Певицата признава, че скандалите около нея много са помогнали на кариерата й. Но е категорична, че не ги провокирала нарочно. Гери- Никол е категорична, че известността не й е завъртяла главата.

Тийнейджърката стана звезда за отрицателно време, след като пусна две много успешни песни – дуета с продуцента й Криско „Ела и си вземи“ и скандалната „Момиче като мен“.

geri-nikol-11

По повод участието си в Х фактор амбициозната варненка признава, че не е мислила изобщо да го печели. Само го е използвала, за да привлече вниманието върху себе си.

Без стабилно финансиране, младата певица признава, че нямаше да има същия успех. Според спецове, видеата й струват към 80 000 лева. Гери- Никол е сигурна, че по- важното от парите са обаче идеите на екипа, който й помага да ги снима.

Младата звезда вече печели достатъчно от участия, но все още разчита на родителите си. Гери- Никол признава, че събира хонорарите си, за да ги инвестира в новите си песни и клипове.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *