Емилия превъртя след побоя

Емилия
Емилия

Фолкпевицата Емилия има здравословни отклонения след побоя от мъжа си Коко Динев, мълви се усилено в чалга съсловието. Бруталният пердах, на който хазартният и футболен бос я подложи, е нанесъл жестоки поражения не само върху визията на звездата, но и върху психиката й.

Миловидната пайнерка пострада от шутовете и крошетата на собствената си половинка миналото лято. Трагедията се разигра часове след рождения ден на Бойко Борисов. За празника на бившия премиер домакинът Коко го посрещна в резиденцията на Тодор Живков в Сандански. Да обслужват видните гости от София там били призовани най-елитните прост*тутки в региона. На сутринта след партито Емилия цъфнала там, но за нейно нещастие заварила мъжа си с две жрици.

Емилия прости доста бързо на Коко и отново се усмихва до него
Емилия прости доста бързо на Коко и отново се усмихва до него

Осеменителят на чалга дивите първо започнал да се оправдава, че ку*вите не били за него, а за еди-кой си от антуража на Борисов. Разбеснялата се Емилия обаче вдигнала гюрюлтия до небето и това й било грешката. Побеснял, че го е изложила пред Бойко, Динев вкарал жена си в една от стаите, където й изнесъл боен урок. Бизнесменът първо счупил носа на майката на сина си с юмрук, а след като тя се свлякла от болка на земята, я наритал подобаващо.

За да излезе от ситуацията, Емилия обясни изненадващата операция на носа си с катастрофа, но никой не й повярва. Месеци след инцидента обаче вместо да се подобрява, изпълнителката е започнала да се влошава.

„Емилия не е с всичкия си, явно се е чалнала покрай ритниците в главата. От време на време говори несвързано. Коко тотално й е унищожил самочувствието и самооценката. Наскоро на едно участие се изцепи на микрофона: „Ох, не знам дали въобще да ви пея.

По-добре да пее другата певица. Коя съм аз, че да слушате моите песни?!“, споделят загрижени за психическото състояние на певицата нейни фенове.

Пайнерката отказвала и да потърси специализирана помощ от страх да не разбере Коко. Той я предупредил да не се занимава с психолози, за да не изтропа в детайли побоя в резиденцията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/pisbmf0F0lM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *