Французойка разбила сърцето на актьора Иван Юруков от “Столичани в повече”

Иван Юруков

   Нашумелият от „Столичани в повече“ Иван Юруков от години не може да си намери приятелка и да свие семейно гнездо. Причината е, че актьорът още таи чувства към най-голямата любов в живота си – изящна французойка.

„Личният ми живот е ужасна каша“ разказва пред най-близките си роденият в Сандански актьор, който скоро ще навърши 34 години, но все още живее сам-самичък.

Любовта му с французойката трае повече от седем години. За Иван Юруков раздялата им е тема табу.

„Тя дойде да живее за малко в България, но си замина. Мислел съм да отида при нея във Франция.

Склонен бях да го направя в името на любовта, но се опасявах, че ако се откъсна от нещата, които обичам да правя тук, връзката ни ще посърне и посивее. Това е нещо като да достигнеш с любом човек до върха на планетата и да останеш там, а не да започнеш да слизаш надолу”, говори с недомлъвки за прекъсването на връзката им Иван Юруков. Въпреки че след ролята му в „Столичани в повече“ стотици български момичета са влюбени в него, той не може да преодолее чувствата си към французойката.

  В крайна сметка Иван избира да остане в България. Обяснява, че само тук се чувства свободен и у дома си, макар да му липсва любовта. Въпреки че не са заедно от години, Юруков не спира да си припомня романтични случки от съвместния си живот с чужденката.

„В момента работя страшно много, участвам в 7 постановки в театъра и се снимам в „Столичани в повече“. В пет часа ставам, за да мога в шест да съм на линия. Почти през вечер играя в театъра, време за личен живот не остава“, споделя Иван Юруков.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *