Окончателно! Златка Димитрова би шута на Миро! Ето какво се случи:

Златка Димитрова окончателно се раздели с бащата на детето си. Плеймейтката сама разкри за промяната в семейното си положение като промени статуса си на „необвързана“ в социалните мрежи.

Черната Златка се е прибрала в родния Бургас заедно със сина си Миро- младши и рядко стъпва вече в столицата. Плеймейтката се е амбицирала да вземе тапия за фитнес инструктор, за да издържа себе си и детето.

След няколко месечна раздяла миналата година, Златка и Миро се събраха отново. Въпреки плановете им за второ дете обаче, отношенията им не се подобриха. Двамата са разделени от няколко месеца, но едва наскоро плеймейтката го призна официално.

Двамата бяха заедно в продължение на седем години, като и към момента, Мирослав продължава да е женен за първата си съпруга, от която има две деца. Бизнесменът така и не се разведе от страх, че може да загуби значителна част от парите си. Въпреки това, Златка остана с него, а най- голямата й мечта бе да го дари с дете. Да съжаление, първото им дете почина при преждевременно раждане, заради вроден порок на сърцето. Двойката преживя трагедията и не след дълго се роди малкия Миро.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Окончателно! Златка Димитрова би шута на Миро! Ето какво се случи:"

 1. this quest bars   30.08.2021 at 6:29

  Keep on working, great job!

  Отговор
 2. but scoliosis surgery   02.09.2021 at 14:44

  Excellent article. I certainly love this website. Keep
  it up!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *