Даниела Пенкова от Външно министерство си търси мъж в сайтове за запознанства

Даниела Пенкова

Възпитаничката на Минно-геоложкия университет Даниела Пенкова командва със здрава ръка Външно министерство,  разказват отлично информирани дипломати.

Иначе официалната длъжност на Пенкова е съветник на министър Николай Младенов.

Дипломатите са потресени, защото съветничката е завършила Минно-геоложкия университет, тя е инженер със специалност    „Електроснабдяване и електрообзавеждане“, която е много далеч от международните отношения. Инженер Пенкова едва ли е стъпвала в мина коментират във Външно. Тя е работила в агенции по недвижими имоти, но развявала пред подчинените си и дипломата по новоизлюпената специалност „Европейска интеграция“ от Университета за национално и световно стопанство.

Дамата, която без притеснения демонстрира мъжко поведение неотдавна довежда в министерството и своята най-близка приятелка. Назначава я като готвачка в стола на Външно.

Сега  близката до сърцето на Даниела Пенкова кулинарка стяга куфарите за посолството в Лондон.

Министър Николай Младенов

Според   дипломати, благодарение   на   завидната близост между двете дами, никому неизвестната готвачка ще поеме кухнята на нашата мисия в британската столица. Тази длъжност й   гарантира поне един мандат в Лондон при най-добри условия. Даниела Пенкова е събрала гнева на дипломатите и заради прова ла в Катар. Тя е командирована в Доха да подготви  бизнес форума, но колко работа е свършила, стана ясно, след като откриването му не бе уважено от нито една катарска фирма, а вече бившият министър на икономиката Трайчо Трайков направи презентация на английски език пред аудитория само от българи. Резилът в Катар излезе на българските граждани над 65 хил. евро, плюс разходите за престоя на Даниела Пенкова и още двама служители, които „подготвяли“ форума. Съветничката на министъра обаче качи във фейсбук снимки от плажа в Доха с надпис: „Първа слънчева баня за годината“. Покрай разразилия се скандал Пенкова побърза да свали конфузните кадри. В министерството обаче не спират да се гневят, че благодарение на дългогодишните си връзки с външния министър Николай Младенов, съветничката му не отнесе дори наказание за грандиозния провал в Катар.

Даниела Пенкова е дясна ръка на Николай Младенов от години. Тя е парламентарен асистент в кабинета му, когато той е евродепутат. Около престоя си в Брюксел минната инженерка се хвали пред познати, че учи френски език в безплатен курс, който се осигурява от Европарламента. Следващата спирка на Даниела Пенкова е Военното министерство. Там тя е вкарана отново от Николай Младенов по времето, когато той управлява силовото ведомство. След това идва ред на Външно, където Даниела минава за твърдата ръка на министерството. Тя безспорно е най-приближена до Николай Младенов заедно с красавеца Веселин Попов. Довереници разкриха особената близост между високия и елегантен Попов, който отговаря за имотите на Външно, със симпатичния министър.

Съветничката Даниела Пенкова, открита за външната политика от Николай Младенов, показва доста разкрепостено поведение за високопоставен чиновник. Тя смело се впуска във виртуални авантюри, като дебело подчертава, че си търси мъж за приятелство и сериозна връзка.

Дамата от Външно се е регистрирала във всевъзможни сайтове за запознанства, показва проучване.

Високопоставената служителка дебело е подчертала хетеро-сексуалните си предпочитания, да не би няой да си помисли нещо друго. Себе си е описала като висока 176 см, тегло 80 кг, сини очи и светлокестенява коса. Пуснала си е и снимки в различни пози включително и палави кадри по бански. „Казвам се Даниела – разкрива дясната ръка на Николай Младенов и съм на… малко над 40-те. Обожавам да пътувам, защото харесвам запознанствата с нови хора. Ужасно обичам приятелите си – те бяха основната причина да се прибера в България след 2 пъти забягване – към Холандия за 5 г, и към Белгия за 2 г. Обичам да ходя по планините, да се разхождам и купонясвам с приятели, да чета хубави книги, да гледам хубави театри и още други неща, които може да разберете, когато се свържете с мен“.

Девизът на напористата дама е “Който търси, намира”. Самата тя признава, че търси снажни партньори – аз самата съм 1,78 м), задължително, уважение към партньора – също задължително. Нека уважаваме личната си свобода – това ще ни направи по-близки! Ако искате, пишете ми и аз ще ви отговоря (е, може да не е веднага, но възможно най-скоро)“.

Мъжът за когото бленува 43-годишната дама от канцеларията на Николай Младенов, трябва да е от 35 до 50-годишен , висок от 180 до 210 и с тегло от 80 до 120 кг.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Даниела Пенкова от Външно министерство си търси мъж в сайтове за запознанства"

 1. леля Пена   05.04.2012 at 21:03

  Bull shit!povra6ta mi se ot podobni komentari. obzalagm se, 4e tozi, koito go e napisal i tozi, koito go e publikuval sa leko kazano kompleksari. veroiatno- niski, debeli, tapi i izkliu4itelno kosmati.a, i naj-veroiatno smardiat. a, i ne mogat da izpitat sexual extasy. Dostoini za sajalenie!
  Nepoznata na Zitiranata

  Отговор
 2. Ралица Ковачева   17.01.2013 at 11:32

  Нямам удоволствието да познавам тази личност. Имам обаче косвени впечатления, базиращи се на изказвания на познати от МнВР, както и на случващо се около тях.
  Дамата е в напълно неподходяща за заемания пост. Силно впечатление прави нейното чувство за ненаказуемост – „на мен всичко е позволено. Даже и да се държа вулгарно и просташки.“ Имах удоволствието да чета нейни писания – мисля, че тя трябва незабавно да оправи правописа и стила си. Нямат ли в министерството редактор по книжовен български език?
  В това министерство вероятнo е традиция да се назначават близки до министъра. Спомням си за една племеница на Румяна желева, която от университетската скамейка стана веднага съветник на министъра. Е, малката утеха е, че последната напусна министерството веднага след леля си. Така че има надежда Даниелка да си тръгне… Какво ли че бъде обаче следващото назначение по високите етажи…

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *