Вампирска сватба! Иън Сомърхолдър се ожени за Ники Рийд

Сватбата на Иън и Ники
Сватбата на Иън и Ники

Актьорът Иън Сомърхолдър се ожени за колежката си Ники Рийд. Сватбата се е състояла този уикенд в Санта Моника, Калифорния в тесен семеен и приятелски кръг.

Актьорите са заедно само от шест месеца, но връзката им се разви толкова бързо, че двамата се решиха на по- сериозната крачка – да създадат семейство. Според колежката на Иън от „Дневниците на вампира“, Кат Греъм, двамата са сродни души и са много щастливи заедно.

26- годишната Ники Рийд нашумя покрай участието си в друг вампирски хит „Здрач“. Актрисата беше най- близката приятелка на Нина Добрев, която имаше връзка три години със Сомърхолдър. Според мълвата, българската актриса била съсипана, когато разбрала за връзката на Ники и Иън.

ian-nina

Сватбата им странно съвпада с напускането на Нина Добрев на хитовия сериал „Дневниците на вампира“. Актрисата твърдеше, че нямала проблем да работи с Иън, въпреки че вече не са двойка. Но според мълвата, това изобщо не е така. В сериала бившите трябва да играят влюбените Елена и Деймън, което може би е създавало проблем за Добрев.

Според американските издания, причината за раздялата през 2013 г. на Иън Сомърхолдър и Нина е бил точно отказът на актрисата да създаде семейство с него. Добрев решила, че в момента кариерата й е по- важна, докато 36- годишният актьор вече искал да има деца.

Нина Добрев и Иън в „Дневниците на вампира“. ВИЖ ТУК:
https://youtu.be/OHc4pwn0fjY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *