Спасиха Михаел Шумахер от инсулт

Като го събудят от комата, няма да знае кой е, прогнозира английски лекар
Като го събудят от комата, няма да знае кой е, прогнозира английски лекар

Проблемите пред Михаел Шумахер край нямат. Световният шампион от формула 1 вече почти месец лежи в тежко състояние в болницата в Гренобъл и по всичко личи, че скоро няма да се изправи на крака. Буквално през ден той е подлаган на опасни процедури, с които лекарите се опитват да стабилизират мозъка му.

Михаел Шумахер
Михаел Шумахер

Според руска информационна агенция през уикенда Михаел е претърпял тежка операция на главата. Хирурзите отрязали част от черепа на германската легенда, за да спадне вътречерепното налягане. Така бил избегнат инсулт, но нямало никакви други положителни ефекти върху състоянието на пилота.

В момента докторите се чудят дали е удачно Шуми да бъде изваден от комата. Той е в безсъзнание от деня на инцидента във френския алпийски курорт Мерибел. Припомняме, че Михаел удари главата си в камък след падане при спускане със ски.

„Най-вероятно Шумахер няма да знае кой е, след като бъде събуден от комата. Ще има амнезия и трудно ще се върне към нормалния си живот“, прогнозира наскоро д-р Ричард Гринууд от лондонската университетска болница.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/3BRlbEMfPkk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *