Шок! Анджелина Джоли си изряза и яйчниците!

angelina-jolie

Анджелина Джоли се е подложила на операция за отстраняване на яйчниците и фалопиевите тръби. Това призна самата актриса в свое официално писмо до „Ню Йорк таймс“.

Операцията се е състояла преди седмица. Причината е, че лекарите установили ранни признаци на рак. През 2013 Анджелина Джоли отстрани и гърдите си, след като й беше открит ген, който дава вероятност от 87% да се разболее.

Наскоро лекари установили, че са зачестили възпалителните процеси в тялото й, което е ранен признак на рак. Въпреки че все още реално не е била болна, Джоли избрала да отстрани яйчниците си.

angelina-brad

В своето писмо актрисата обяснява, че се посъветвала с много лекари, преди да се подложи на тази операция. В семейството на Анджелина има 3 жени, които са починали от страшната диагноза, в ключително майката й и леля й. Лекарите я посъветвали да направи операцията 10 години преди възрастта, на която се е разболяла майка й – 49 години. В момента Анджелина Джоли е на 39.

След операцията по отстраняване на яйчниците, актрисата вече няма да може да има деца и  е в менопаузата. Джоли е започнала хормонална терапия. Актрисата обаче признава, че не се притеснява, защото децата й няма да преживеят ужаса да загубят майка си рано.

Анджелина Джоли. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/jv0FjbVyUsM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *