Нина Добрев отказала култова роля в „Игра на тронове“! Ето Защо:

nina-dobrev

Нина Добрев е сред най- известните холивудски актриси заради участието си в хитовия сериал „Дневниците на вампира“. Актрисата обаче можеше да се превърне още по- голяма звезда, ако не беше отказала роля в „Играна тронове“.

Нина Добрев била много известна с „Дневниците на вампира“, но обмисляла вече да напусне сериала. Тогава подала документи за участие в „Игра на тронове“.

Продуцентите одобрили за ролята на Денерис. Нина Добрев хвръкнала от щастие, но мераците бързо гаснали, когато на кастинга помолили да се съблече.

Нина отказала ролята на Денерис
Нина отказала ролята на Денерис

Тогава актрисата с български корени с ужас научила, че всъщност през повечето време ще трябва да играе чисто гола и да снима брутални секс сцени.

Без да се замисли, Нина Добрев категорично отказала ролята. Решила да продължи още известно време работата си в „Дневниците на вампира“, където не се налагало да прави такива жертви в името на кариерата си.

Актрисата признава, че е голям фен на „Игра на тронове“ и редовно го следни, но изобщо не съжалява, че се отказала да участва в него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *