Извънредно! Кейт Мидълтън се оттегля от светския живот! Ето какво се случва:

kate-wiliam-1

Кейт Мидълтън отменя всичките си ангажименти и се затваря в двореца Кенсингтън, обявиха на официалния профил на кралското семейство в социалните мрежи. А причината е повече от уважителна – дукесата на Кеймбридж очаква третото си дете от принц Уилям.

Както при първите си две бременности, Кейт страда от хиперемезис гравидарум. Така че, вече са отменени всичките й публични ангажименти. Тя ще прекара бременността си основно с двореца Кенсингтън и няма да се появява на обществени места през следващите месеци, докато състоянието й не се подобри.

По време на кралската обиколка през лятото, Кейт Мидълтън призна, че с принц Уилям искат да имат още деца. А през последния месец усилено се говореше, че дукесата вече е бременна.

kate-wiliam-2

Кейт и Уилям имат две деца – принц Джордж на 4 години и принцеса Шарлот – на 2 г.
Тази есен синът им започва училище. Родителите му са избрали частно школо в Южен Лондон.

Третото дете на Кейт Мидълтън ще бъде петият претендент за кралската корона. Първи е принц Чарлз, следван от сина си принц Уилям, принц Джордж и принцеса Шарлот. Принц Хари отива чак на шесто място.

Вече усилено се коментира и какво име ще изберат Кейт и Уилям за третото си дете. Ако е момиче, се залага на Алис – на името на майката на принц Филип, съпругът на кралица Елизабет II, или Виктория – на най- дълго управлявалата владетелка на Британската империя.

Ако е момче, се предполага, че може да е Филип, на прадядото принц Филип, или Чарлз – на бащата на Уилям.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *