Голите гърди на Моника Белучи лъснаха на фестивала в Кан! СНИМКИ (+18):

Моника Белучи се издъни здраво на откриването на кино- фестивала в Кан. Италианската легенда лъсна по голи гърди пред целия свят, докато произнасяше встъпителното слово на бляскавото събитие.

Секунди след тържествената й поява на сцената обаче, в социалните мрежи заваляха неприлични и осмиващи я коментари, заради щедрата гледка, която разкри тоалета й.

Пищният бюст на легендарната актриса цъфна под дантелата на шикозната й рокля, дело на Кристиан Диор. Гледката обаче стана достояние и на гостите в залата, тъй като на голям екран се излъчваше всичко, което се случва на сцената. Докато Моника Белучи с царствен и сериозен вид произнасяше репликите си, се разнесоха несдържани хихикания.

52- годишната кино икона обаче едва ли се е шашнала кой знае колко след издънката на откриването на фестивала. Италианската актриса не страда от комплекси по отношение на външния си вид, въпреки напредването на възрастта. Белучи няма никакви козметични поправки по тялото си. Тя държи да остарява по естествен начин, вместо да се обезобразява с пластични корекции.

Освен това, Моника Белучи има няколко голи корици за модни издания, така че не за първи път светът вижда гърдите й.

Известен е и случай отпреди две години, когато актрисата се разходила из центъра на Париж по прозрачна блуза, без сутиен.

Както е известно, Белучи има две деца от брака си с актьора Венсан Касел. За изненада на мнозина, актрисата е кърмила и двете – като първото девет месеца, а второто цяла година! Въпреки това, естественият й бюст е все така стегнат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *