Брад Пит е Съсипан! Анджелина Джоли му изпрати ФБР!

brad-pit-andjelina

Брад Пит е в тотален шок от доскорошната си половинка Анджелина Джоли. Актрисата внезапно подаде молба за развод, а след това е пуснала сигнал до ФБР срещу актьора.

Джоли обвинява дългогодишния си партньор и баща на три от децата й, че упражнявал психически и физически тормоз върху тях.

От деня, в който е подала молба за развод с Брад, Анджелина не му вдига телефона, не му позволява да вижда децата, нито дори да ги чуе. Актьорът е съсипан от жестоките действия срещу него от жената, с която бяха неразделни повече от 10 години.

andjelina-brad-detsa

През годините често се е случвало при някой от скандалите им Анджелина да заплашва, че ще се разведат. Но така и не се е стигало до нещо повече от това.

Междувременно, бивши бавачки на шестте деца на Анджелина и Брад разкриват покъртителни истории за поведението им. Децата са напълно извън контрол и имат вече сериозни психически проблеми, твърди бивша служителка в дома на семейството.

Джоли решила да намали броя на бавачките от шест на две, което още повече влошило ситуацията.

Бивша чистачка в дома на доскорошното звездно семейство пък разкрива, че в дома им е пълна кочина. Децата са много лошо възпитани и мърсят безобразно къщата си, а актрисата изобщо не им правела забележка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *