Ариана Гранде трогна света с благородния си жест! Ето как реши да почете жертвите на атентата в Манчестър:

Поп звездата Ариана Гранде се завръща в окървавения Манчестър, където ще изнесе благотворителен концерт на стадиона. Певицата иска да събере средства, които ще дари на семействата на феновете й, които бяха убити и ранени при терористичен акт след концерта й в града преди дни.

След трагедията, която се разигра в „Манчестър Арена“ на 22 май, Ариана Гранде прекъсна европейското си турне и се прибра в дома си в САЩ. Поп звездата получи нервен срив и няма да има изяви на сцена през следващите две седмици.

ariana-grande-3

Припомняме, че след концерт на Ариана Гранде в град Манчестър избухна бомба, която уби 22 души и рани над 120. Терористът внесъл експлозива в раницата си и го заложил във фоайето на залата. На концерта на поп звездата присъствали над 21 000 души. Когато тръгнали да излизат от залата след края на шоуто, избухва бомбата.

Атентаторът- камикадзе се оказа 22- годишен либиец, живеещ в Манчестър от години, на име Салман Абеди. Преди няколко години се сражавал в Либия в редиците на групировка, свързвана с „Ал Кайда“. След като се върнал оттам, настъпили радикални промени в поведението му.

Все още не е ясна датата, на която Ариана Гранде ще се завърне в Манчестър. Засега е известно, че в началото на юни продължава с концертите в Европа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *