7.5 милиона ще плати Джъстин Бийбър на жена за това, че й увредил слуха!

Джъстин Бийбър

Майка на фенка от Орегон поискала  повече от 7 милиона евро от Джъстин Бийбър, заради сериозни увреждания на ушите. Съчувстваме й.

Всъщност Стейси Уилсън Бет, майка на млада почитателка на Бийбър я придружила на концерт на звездата, състоял се в Портланд, Орегон преди 2 години, но вместо да се наслаждава на шоуто, майката излязла травматизирана и осакатена, както самата споделя.  Според оплакването на госпожата, Джъстин й спукал тъпанчетата. Звукът в залата бил страшно силен, феновете крещели и всичко това само заради Джъстин. Той дори усложнил нещата, като се качил на метална конструкция с формата на

Джъстин Бийбър

сърце, което направо побъркало почитателите. В този момент певецът започнал да предизвиква вълни от възгласи като посочвал на различни места в залата и вдигал ръце, така че да се усилват. Според Стейси, металното сърце произвело ефект на свистене, който трайно увредил слуха й и сега тя чувала непрекъснато шум и свистене в ушите си, което и пречело дори да заспива.  Като компенсация за страданието, жената иска от Джъстин, неговия мениджър, марката и концертната зала 7.5 милиона евро. Да се надяваме, че щерка й няма да залитне по хеви метъла.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Оглушителният концерт в Орегон през 2010:
http://youtu.be/x7E-Povv664

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *