Шер: Том Крус е страхотен в леглото!

Шер и Брат Пит

  Дори на 67 Шер продължава да е все така безсрамна. Певицата не се свени да коментира публично с кого и как е спала, като последното си с*кс откровение направи тези дни в интервю за американски телевизионен канал.

Пред камерите поп легендата отвори дума за своите бивши гаджета, а когато водещият я попита за Том Круз, за кратко загуби ума и дума. По лицето й се изписа първо руменина, а после и доволна усмивка. Оказа се, че Шер добре си спомня палавите им игри под чаршафите, макар от тогава да е минало доста време.

Том е страхотен леглото. Много страстен любовник е и щом му предложиш, е винаги готов за с*кс. Всеки път ме любеше като за последно, диво и усърдно, не ме оставяше дъх да си поема. Определено го класирам сред петте ми най-добри интимни партньори през годините“, призна 67-годишната звезда.

Шер е опитала всичко в С*кса

Връзката й с актьора от „Невъзможна мисия“ е краткотрайна. Двамата спят заедно в средата на 1986-а, когато Круз още не е известно име в Холивуд, а Шер е на върха на славата си. Певицата е със 16 години по-възрастна от Том, но той е силно привлечен от нея и не крие това от никого. Тя също не се срамува от отношенията си с младока. „Тогава той още не беше в църквата на сциентолозите“, уточнява изпълнителката, сякаш за да оправдае разкрепостеното поведение на любовника си.

В крайна сметка след няколко незабравими сеанси в спалнята двамата решават да се разделят. Остават си обаче добри приятели и по светски партита не пропускат да демонстрират колко добре се разбират.

В миналото Шер е имала доста разюздан полов живот като се е случвало са спи дори и с жени. Въпреки това тя не се приема за ле*бийка. „Кой не е имал подобни залитания? Не мисля, че са нещо странно“, каза певицата в последното си тв интервю. Но не пожела да оповести с кои дами е палувала в леглото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *