Шарън Стоун пристрастена към алкохола

Шарън Стоун

  Шарън Стоун има сериозен здравословен проблем, стана ясно на модно ревю на „Фенди“. По време на дефилето миналия уикенд на актрисата й прималя и тя се строполи в несвяст пред очите на десетки) дизайнери и колеги. После по спешност бе закарана в най-близкото болнично заведение.

Клюкарски сайтове побързаха да обявят своята версия за колапса на 54-годишната звезда. Според тях причина за припадъка е пристрастеността на Шарън към алкохола. Тя била прекалила с шампанското на ревюто и затова изгубила съзнание.

В началото на дефилето актрисата изглеждала в добра форма.

Тя се забавлявала дори с дизайнера Роберто Кавали и позирала щастлива за снимки. Нищо в поведението й не подсказвало, че само след минути ще се свлече на пода.

Шарън Стоун и Мартин Мика

Преди ревюто Шарън е имала симптоми на мигрена. След това обаче бързо се подобрила и по нищо не показвала, че не е в кондиция. Любимият на мис „Първичен инстинкт“ – манекенът Мартин Мика, също бил на модното шоу. Хубавецът, който е двойно по-млад от актрисата, се уплашил много, като я видял да се свлича на пода. Той бил първият, притекъл й се на помощ. След това я придружил до болницата, като старателно избягвал представителите на пресата. В лечебното заведение направили скенер на главата на звездата, тъй като преди години тябе покосена от инсулт.

Изследванията обаче не показали нов мозъчен удар.

Аржентинецът Мартин стана гадже на Шарън през април, когато двамата се срещнаха на парти. По-късно се появиха заедно на плаж в Лос Анджелис, а след това обявиха и намеренията си да бъдат двойка в живота, припомнят запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *