Хю Хефнър пак се жени за булката – беглец Кристал Харис!

Хю и Кристал все пак ще се оженят

  Неуморният бонвиван Хю Хефнър не се е отказал от намерението отново да мине под венчило. До края на месеца собственикът на секс империята „Плейбой“ пак ще застане пред олтара, и то с добре позната изгора. 86-годишният милионер, който съвсем е изкукал, склонил ексгоденицата си Кристал да облече бяла рокля и най-сетне да му стане съпруга.

През 2011 г. Хефнер преживя един от най-кошмарните си моменти, след като Кристал Харис изненадващо избяга от имението му и го заряза дни преди сватбата с оправданието, че не е готова за семеен живот.

Сега обаче блондинката вече е на друг акъл. Тя възнамерявала да не изпуска шанса си и дори сама пришпорила Хеф, брачната им церемония да е преди края на 2012-а. Тържеството ще се състои навръх Нова година и ще е в тесен семеен кръг в имението „Плейбой“, където 26-годишната красавица вече е живяла известно време.

След провалената сватба Хю и Кристал си размениха някои по хард реплики, но успяха да запазят добрия тон. Хефнър дори прояви щедрост и остави годежния пръстен за десетки хиляди долари на госпожицата. Не си поиска и другите подаръци, които й е правил. Освен това той позволи снимка на булката беглец да излезе на корицата на „Плейбой“, след като сватбата бе вече разтурена.

Преди няколко месеца дядката и красавицата подновили връзката си и според запознати, занапред Кристал нямало да връзва тенекии. Тя се била заклела да е примерна съпруга и да остане до Хеф до края на живота му. Собственикът на „Плейбой“ има два брака зад гърба си. Връзката му с Милдред Уилямс продължила от 1949г. до 1959г., а с втората му съпруга Кимбърли Конрад бяха семейство до 2010 г., макар да бяха скъсали далеч преди това.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *