Холивуд обвини българите в расизъм!

Орландо Джоунс

Холивудска звезда се жалва от посещението си в България. Орландо Джоунс описал във вестник “Хъфингтън пост” лошите си спомени от родината ни. Звездата дошла в България, за да се снима във филма “Enemies Closer”, заедно с Жан Клод ван Дам.

Статията на актьора е озаглавена “Да пътуваш, докато си черен в България”. В своя материал, Джоунс изразява възмущението си от българите, че не сме могли да се приближим до негър без да го пипнем по лицето. Странното е, че това описание не е за България, където има доста цветнокожи студенти. Артистът не намирал думи, с които

Шоколадовият Орландо

да изрази ужаса си , че малки деца по улицата го хапели за краката, мислейки го за шоколад. Децата го хапели и викали „Ооо, Chocolaten!”, което е малко смущаващо, предвид това, че едва ли изразът „Ооо, Chocolaten!” би излязлъл от устата на българско дете в подобна ситуация. Холивудската звезда призовава белите си сънародници, да ни обяснят правилата и обноските за държане, защото в България се чувствал като избягала маймуна от зоопарк.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RFb5Hq4Pr1o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *