Сурогатна майка износва второто дете на Елтън Джон срещу 1 млн. в кеш!

Елтън Джон с Дейвид Фърниш и синът им Закари

  На Елтън Джон му хареса да е баща и със съпруга му Дейвид Фърниш пак ще се сдобият с наследник. Легендарният певец, който не крие хомосексуалността си, стана татко за сефте през 2010-а, на 63 години, а сега е готов за още едно дете.

Новината за предстоящото второ бащинство на певеца още не е официално потвърдена от щаба му. Тя се разпространи като мълния в светските среди във Великобритания, но нито Елтън, нито съпругът му пожелаха да я коментират.

Според в. „Сън“ двамата мъже трябва да се сдобият с второто си бебе през пролетта на 2013 г., когато е и 66-ият рожден ден на сър Елтън. Щастливото събитие било планирано да се случи точно на 25 март

С малкият Закари Джаксън

Както при първата рожба на двойката – синът Закари, и този път самоличността на сурогатната майка, се пази в строга тайна. Източници на британските таблоиди обаче твърдят, че бебето ще се роди в Лос Анджелис от утробата на същата жена, която даде живот и на първата рожба на Елтън и Дейвид на Коледа през 2010 г. Оплождането й сега било станало със сперматозоиди на двамата гей партньори, така че нямало шанс да се разбере кой от тях е биологичният баща.

„Елтън и Дейвид обичат тази жена като своя сестра, задължени са й до живот“, разкриват близки до семейството. И допълват, че дамата, наета чрез Центъра за сурогатни родители в Калифорния, била щедро възнаградена „за услугата“. Според запознати сега дамата щяла да получи 1 милион лири.

Вълнението около второто бебе вече се усещало в дома на британската мегазвезда. 65-годишният певец и неговият 50-годишен съпруг усилено се подготвяли за новия член на семейството си.  Те търсели още една бавачка, която да се настани в имението им в Уиндзор и да им помага в отглеждането на потомството. Съвсем скоро Елтън бе споделил пред журналисти, че с Дейвид искат много синът им Закари Джаксън да се радва на братче или сестриче. Той дори призна, че съжалява, задето толкова късно се е усетил да създаде наследници.

„Не знаем точно кога ще се случи, но наистина сме с намерение да имаме още едно момче или момиче. Не искаме Закари да ни е единствено дете“, категоричен беше певецът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *