Принц Хари изтри страницата си във Фейсбук!

Принц Хари си изтри Фейсбука

Заради голите снимки от Лас Вегас, принцът решил да изтрие акаунта си в социалната мрежа. Там той използвал псевдонима Spike Wells, но скоростно напуснал Фейсбук, по съвет на частната си секретарка Джейми Лоутър – Пинкертън. 

От Двореца се притесняват, че може да се появят и други снимки от седмица, прекарана на частен остров на Сър Ричард Брансън, на който Хари и приятелите му постояли малко преди да идат във Вегас. Снимките били постнати на Фейсбук стената на един от приятелите на Хари и са достъпни за стотици хора.

Двамата най-добри приятели на Хари – Том”Скипи”Инскип, 25, който бил с него във Вегас и Артър Ландън, 30, също за закрили профилите си в социалната мрежа. Принцът има близо 400 приятели във Фейсбук и досега е пазел страницата си с максимум настройки за сигурността.

Партито във Вегас е продължило 5 часа край басейн в частна вила в клуб Wet Republic на MGM Grand Hotel,  изпити са огромни количества водка и са присъствали случайни момичета. Невероятно е, че детективите не за разпитали никого от охраната на клуба.

Принц Хари

Поканени били около 12 момичета да прекарат следобеда на бира,  водка, пилешки крилца и пържени картофи. Няма дори опит от страна на детективите да открият кои са били момичетата. Според източници нямало секс,  нито танци в скута. Просто мъже и жени, които си бъбрели на по питие.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZkFE2sc6nX4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *