Пенелопе Крус развя ц*ци

пенелопеЛятото вече е към края си, но това не пречи на Пенелопе Крус тепърва да започва своята ваканция. Испанската носителка на „Оскар“ и съпругът й Хавиер Бардем бяха щракнати в интимна семейна атмосфера по бреговете на Коста Рика заедно с невръстните си деца. Вниманието на папараците обаче този път не бе приковано към личицата на хлапетата, а към сочните форми на Пенелопе.

Пенелопе радва окото с новото си тяло
Пенелопе радва окото с новото си тяло

Само два месеца след като стана майка за втори път, звездата отново се чувства добре в кожата си. Актрисата качи доста килограми по време на бременността си, но с нейната тайна диета е решила скоро да влезе в норми.

Помага й и фактът, че е решила да кърми второто си дете – малката Луна. Точно на това се дължи и най-сериозната промяна в тялото на Крус.

Фината и елегантна актриса от екрана е заформила огромни като дини гърди заради кърмата си. Зрелите й форми пълнят погледа на съпруга й и не оставят безучастни и останалите мъже на плажа.

Пенелопе пък е повече от горда с едрия си бюст и дори си позволява за кратко да го оставя непокрит, за да хване равномерен тен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *