Парфюмът на Лейди Гага: Изглежда като кръв, ухае като сълзи на беладона!

Лейди Гага парфюм

Така очакваният парфюм се приготвяше в продължение на две години. Лейди Гага беше принудена да представи официално първата визия на новия си аромат по Туйтър, след като снимката на флакона изтече от канадско издание.

Парфюмът, наречен FAME, в превод слава има тъмночервен цвят, за да наподобява кръв и пристига в шишенце подобно на ампула с тежка сребърна капачка. Кутийката е черна с описание на аромата на гърба. Вместо клюките за миризма на „кръв и сперма” на кутийката се чете: сълзи на беладона, сърцевина на тигрова орхидея с черен воал от тамян и кайсия и комбинирани нотки на

Парфюмът е наречен FAME!

шафран и мед. По-надолу е написано: „Той е черен като душата на славата”. Феновете са обхванати от еуфория. В продължение на повече от две години 26-годишната звезда дразни почитателите си с малки порции информация за тайнствения парфюм, за който през 2010 се каза, че ще има аромат на „кръв и сперма”. Предвижда се Гага да се появи на корицата на септемврийското издание на  Vogue, което да съвпадне и с официалното представяне на парфюма. Последната корица на списанието, на която тя се появи беше през март 2011 година.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Iflv1dZySXo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *