Невероятно! Мъжете не доближавали Риана!

Риана

Риана копнее за романтична любов. Звездата от Барбадос, която наскоро бе свързвана с бившия си приятел Крис Браун призна в интервю, че има нужда от мъжко внимание и среща, след като е била сама две години.

Певицата споделя, че не е ходила на кино или вечеря и иска да отиде на среща, защото все пак е жена и то млада, жизнена, която обича да се забавлява. Но за момента около нея има предимно жени.

Попитана за статуса й в момента, Риана признава, че най-голямата пречка е, че няма кой да я покани. Тя казва, че наистина би искала някой мъж да я изведе и да я накара да се смее за час, а след това да я върне в къщи, просто й бил необходим разговор.

Риана е самотна

Но никой не я канел, колкото й да е чудно. Тя обаче щяла да чака търпеливо, защото по нейните думи, когато тръгнеш да търсиш, винаги попадаш на грешния човек. Наскоро звездата бе отново свързана с бившия й приятел Крис Браун.

Те се разделиха през 2009, след като той я нападна, но и досега поддържат връзка. По-рано този месец Крис напусна приятелката си Каруеш Тран, като заяви, че приятелството му с Риана пак ще се възроди. Той и звездата са били на няколко предполагаеми срещи, както и се появиха заедно на концерта на Jay-Z’s в Бруклин.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sEhy-RXkNo0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *