На колко години е тази жена? (снимки)

Кристи Бринкли трябва да знае някаква особена тайна, защото е трудно да повярваш, че тя е на почти на 60 – години без три – 57! Наскоро бившият модел Кристи гостува в шоуто „Good Morning America“ и потресе с перфектния си външен вид зрителите.

Въпреки че е на 57, тя изглежда десетки светлинни години по-добре, отколкото хората три пъти по-млади от нея. Кристи Бринкли – Супермоделът на 80-те години, актриса, дизайнер и майка на три деца.

Бабите не са това което бяха едно време!

Тя е сред топ 10 на най-богатите модели в света. Ето една снимка на красавицата, направена още през 1980 година и както е видно от кадрите, времето не е оставило зъбите си върху Кристи.

Кристи

Тя изглежда също толкова добре колкото и преди 30 години. Наскоро бившият супермодел се разведе и постигна споразумение извън съда с четвъртия по ред съпруг. Бринкли му изплати над 1 милион британски лири и получи попечителство над двете им деца. Разводът бил инспириран от изневярата на нейния съпруг, архитекта Питър Кук.

Кристин го хванала на калъп с 18 годишната му асистентка в брачното ложе. Злобният слух дори гласи, че Питър Кук е платил на любовницата си 150 000 британски лири, за да потули връзката.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5Fs790iHdR4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *