Майкъл Дъглас се изнесе от къщи

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

  Майкъл Дъглас напусна окончателно съпругата си Катрин Зита-Джоунс, съобщават американските медии. Звездата от „Първичен инстинкт“ и „Уолстрийт“ бе декларирал, че няма да се развежда, но явно е променил решението си.

Багажът на актьора бил изнесен през уикенда. Кашони с вещите му били натоварени на камион пред нюйоркския дом, където той живееше с Катрин и двете им деца.

В хамалуването участвал и самият Майкъл. Той бил забелязан от съседи да мъкне голям червен куфар и няколко чанти. През това време жена му и децата си седели вкъщи и от време на време надничали през прозорците.

Един комшия се объркал, че актьорът заминава на снимки и му пожелал приятен път и успешна работа. Смразяващият поглед, който получил като ответна реакция, обаче го накарал бързо-бързо да осъзнае грешката си.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-ДжоунсБлизки до звездното семейство коментират, че Майкъл едва ли ще разтрогне лесно брака си. Катрин Зита-Джоунс щяла да прави проблеми за развода, за да из-крънка колкото се може повече пари. Възможно е делото да продължи с години, ако страните не направят компромиси и не постигнат съгласие за подялба на имуществото.

Зарязаната актриса и до днес продължава да носи брачната си халката. Видът и поведението й обаче издават, че е отчаяна съпруга, на която й предстои да се оправя без мъж в живота. Наскоро 43-годишната брюнетка бе щракната да пуши цигара, а лицето й бе съсухрено и състарено като на жена, отдавна прехвърлила 50-те. Освен това се видя, че Катрин е загубила и доста килограми.

„След като двамата с Майкъл решиха да се разделят, тя спря да се храни. В момента е на опасна диета – цигари, енергийни напитки и кафета. Нарочно ходи с торбести дрехи, за да не й личи колко се е стопила“, обясняват близки до Зита-Джоунс.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *