Линдзи Лоън изгонена от хотел – не си плащала сметките

Линдзи Лоън

  Актрисата и певица Линдзи Лоън е поредната знаменитост, стигнала до ръба на мизерията. След серия от необмислени постъпки, които я лишиха от не една и две филмови роли, блондинката изпадна в банкрут. Тя вече не е в състояние да плаща задълженията си.

Преди седмица Линдзи изживя едно от най-големите унижения в живота си. Тя бе позорно изгонена от пуксозния лосанджелиски хотел! „Шато Мармон„, където помещаваше повече от месец. През тези няколко седмици звездата снимаше биографичната лента, посветена на живота на Елизабет Тейлър.

Лоън пропуснала да плати сметката за престоя си – 46 000 долара. Борчът бил натрупан предимно с румсървиз, алкохол и цигари.

Луксозният хотел "Шато Мармон" не се поколеба да изрита актрисата, след като тя спря да покрива сметките си

Когато мениджърите накарали Линдзи да се издължи, тя помолила за няколко дни отсрочка. От хотела обаче се усъмнили, че звездата ще брои парите и я накарали веднага да опразни стаята си.

„Тя беше помолена от управителите да напусне, ако не е а състояние да покрие натрупаните разходи. Събраха и багажа буквално за минути и я изнесоха от стаята“, твърдят очевидци на позора. По думите им Лоън била посъветвана никога повече да не припарва не само в хотела, а дори и в ресторанта му, където преди често се събирала е приятели.

Тази срамна случка не е единствената неприятност, стоварила се на главата на Линдзи напоследък. Преди месец тя участва в два пътни инцидента. Година по-рано бе задържана от властите за кражба на огърлица.

Наскоро имаше и слухове, че русокосата певица и актриса е пребъркала свой приятел и му е отмъкнала 1000 долара.

Тя самата отрече да се е замесвала в подобно нещо, но знае ли човек дали да й вярва, факт е, че звездата изпитва сериозни финансови затруднения и с охолния й и безгрижен живот е свършено.

Когато навърши 18, Лоън получи правото да се разпорежда сама с парите си. До този момент тя бе натрупала от роли 20 милиона долара. Сега, 8 години по-късно, от тази впечатляваща сума няма и помен.

 

Лекуваха я за алкохолизъм

Изцепките на Линдзи винаги са били широко коментирани в пресата. Актрисата на няколко пъти бе арестувана да шофира пияна, а имаше проблеми и с наркотиците.

Заради зависимостта си от дрогата и алкохола Лоън нееднократно бе изпращана за лечение в специализирани клиники. Но въпреки високите такси, които взимат подобни психиатрични заведения, звездата не успя да се справи с пороците си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *