Кристин Стюарт в жестока депресия след изневярата!

Кристин Стюарт

След като я спипаха в изневяра и скандалната раздяла с Робърт Патисън, Кристин не е на себе си, притесняват се нейните близки. Дори изчезна за известно време от медиите. Най-накрая знаем къде се намира Кристин и какво е нейното състояние, а то не е никак добро, за съжаление.

Според добре осведомен източник, близък до девойката, актрисата е при родителите си, защото те били много притеснени, че тя не може да се справи сама с всичко, което й се струпа напоследък.

Звездата прекарва и много време със своята приятелка Скаут Тейлър Комптън, която скоро постна по Туитър няколко реплики в подкрепа на своята дружка и й изпрати своите най-добри пожелания.

снимка от изневярата на Кристен

Въпреки, че е заобиколена от любими хора, Кристин си остава на ръба, не спи и по цяла нощ плаче за грешката, която допусна. Състоянието й е истинска катастрофа и не може да върши нищо смислено.

Феновете вече се притесняват за нея и молят Роби да й прости грешката, дано да стане по-скоро, за да видим отново усмивката върху лицето на красавицата! Техният роман напълно конкурира вампирската драма „Здрач“.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7wm-HKfQKx0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *