Изгониха Бионсе от пирамидите

Бионсе
Бионсе

Бионсе ядоса властите в Египет. Местните управници са възмутени, че певицата е показала неуважение към Великите пирамиди в Гиза, пише „Индипендънт“.

„Повечето западни туристи са много приятни хора. Но тази надута лейди… Каза, да я очакваме в 3 часа, а закъсня“, гневи се министърът, отговарящ за паметниците в страната – Захи Хавас. Той помолил Бионсе да се извини за поведението си, но тя си направила оглушки, с което още повече го разярила.

Великите пирамиди в Гиза
Великите пирамиди в Гиза

Екскурзията на Бионсе сред пирамидите трябвало да бъде увековечена от местен фотограф. Закъснялата певица обаче дошла със собствен персонал. Включително бодигард и личен фотограф.

Когато египтянинът започнал да я снима, нейният телохранителят незабавно се намесил и забранил. Тогава Захи Хавас кипнал и заповядал ВИП гостите да напуснат веднага историческия обект. В резултат Бионсе не успяла да разгледа най-голямото чудо на античния свят.

Преди време същият министър не допусна до Великите пирамиди и египтоложката Джоан Флетчър, която имаше желание да снима там документален филм за Би Би Си. Хавас я обвини, че е в нарушение на правилата и не е поискала разрешение от когото трябва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/bnVUHWCynig

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *