Загадката на деня – кое е това момиче? (снимки)

Коя е звездата?

Ако сте предположили, че това е Анджелина Джоли, уви не сте познали. Пред вас е Тифани Клаус, на 29 години и е напълно естествено копие на холивудската актриса.

За да постигне тази удивителна приликата със звездата Тифани не е направиланикакви промени по тялото или лицето си. Приликата между двете красавици е игра на природата. От известно време насам  тя е най-известеният професионален двойник на Анджелина Джоли.

Тифани Клаус

Но Тифани не е обикновен двойник, има собствен път, тя пее в операта, наскоро завърши колеж в щата Мериленд и получава  бакалавърска степен в изкуството и дизайна. Благодарение на приликата си с Анджелина Джоли, Тифани се появи в няколко филма, един от които е култовата комедия „Meet the Spartans“. В тези

открийте разликите

филми Тифани, разбира се, играе като самата Анджелина. Двойничката няколко пъти е давала интервюта за пресата, включително и за списания като Maxim, Stuff, Time, Marie Claire, Us Weekly и People. Кино, телевизия, преса – псевдо-Джоли се появява на всякъде. Както своята известна двойничка, Тифани е много човеколюбива и внимателна, тя е щастливо омъжена и има две деца, Клаус и Ванеса. Между другото синът на Тифани сe е родил, точно когато Анджелина роди Мадокс, а дъщерята когато звездата ражда Захари.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AO-c5X7Xbbw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *