Жан Пол Белмондо завъртя младо гадже!

Една от легендите на европейското кино вече наближава осемдесетте години. Но както е видно от снимките, дори и в силно напреднала възраст, все още е магнит за красивите дами.

Според свидетелите в момента, той кара ваканцията си с над 40 години по-млада дама в Сен Тропе. Жан Пол Белмондо е роден на 9 април 1933 година. Най-често великият актьор  е асоцииран с новата вълна на френското кино през 60-те години на миналия век. Последният филм на големия чаровник бе „Човек и куче“. Въпреки своята напреднала възраст, легендата Белмондо не изнаверява на себе си. През 1989 той се запознава с Натали Тардиве и я взима за жена няколко години по-късно  през 2002 година. На 13 август следващата година се ражда

Белмондо с младо гадже!

и четвъртото му дете – Стела. Тогава актьорът е на седемдесет години! Като предната година на 8 август, по време на ваканционно пътуване към Корсика, звездата получава масиран кръвоизлив, инсулт, в мозъка си, получава  парализа на цялата дясна половина тялото си и загубва способността си да говори. Въпреки това, подобно на нашия актьор Христо Мутафчиев, Жан-Пол Белмондо със силата на волята си, се изправя отново на крака и дори се снима във  филма „Мъж и куче“.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/CUGPphttaIg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *