Ева Лонгория мечтае за бебе от Марк Санчес

Ева Лонгория

  Актрисата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория си намери нов спортист. Звездата афишира връзката си с футболиста Марк Санчес в американско токшоу едва преди няколко седмици, но по всичко личи, че скоро двамата ще свият семейно гнездо. В таблоидите се разпространиха слухове, че Ева чака първото си дете от атлетичния хубавец, който е с цели 12 години по-млад от нея.

Новината бе разкрита от сп. „Стар“, което обяви, че Лонгория най-накрая ще изпълни своята голяма мечта – да стане майка. Актрисата искаше бебе от предишния си съпруг –

Ева Лонгория и Марк Санчес

баскетболиста Тони Паркър, но двамата така и не успяха да създадат потомство по време на брака си. Този път обаче Ева не смята да губи време, защото биологичният й часовник неумолимо тиктака, отмервайки времето, в което още има шанс за потомство. Засега доказателство за бременността на Лонгория липсват, но и актрисата не е коментирала новината. Нещо повече – тя е спряла алкохола и избягва да се появява в задимени места и вечерни заведения.

„Ева не е от хората, които биха споделили подобно нещо, преди да са минали най-малко 3 месеца. Тя е много суеверна и внимава, когато говори за личния си живот пред журналисти, фактът, че представи Марк, обаче е знак, че не смята той да е краткотраен флирт, а важен мъж в живота й“, разкриват близки до актрисата .

Наскоро прясната двойка бе засечена да се оглежда и за апартамент в Парк Авеню. Като изискването на Лонгория било да има повече стаи и едно специално помещение, идеята за което била да се превърне в детска стая. Младокът Санчес за момента не бърза с годеж и брак, но появата на бебе би променила бързо мнението му, коментират още в Холивуд.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *