Джони Деп задуши младата Амбър Хърд!

Джони Деп

Дамата заради която Джони Деп прекрати връзката си с Ванеса Паради отново прикотка актьорът. Двамата пак подновиха връзката си след като Джони успя да убеди младата Амбър да му даде втори шанс.

За целта любимецът на дамите цял месец и пращал стихове и цветя. Джони и Амбър Хърд се запознали на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“. Обикновеното колегиално отношение бързо преминало на ново ниво и през лятото двамата преживяха кратък флирт.

Този флирт сложи край на 14-годишния семеен живот на Джони Деп с Ванеса Паради. Не след дълго, след като го прелъсти, Амбър сложи край на връзката им, защото предпочитала да си живее свободно.

Амбър Хърд - жената взела сърцето на Джони Деп

Да, но Джони Деп не се отказва толкова лесно и започнал да й изпраща стихове и букет рози всеки ден. Накрая усилията му дали желания резултат, защото Амбър пристигнала на гости на частния му остров на Бахамите.

Днес след романтичната почивка, вече нищо не може да раздели двойката. Джони Деп е на 49 години, а Амбър Хърд на 25, но това не пречи на връзката им. Дори напротив, както споделя Амбър, с него се чувствувала много по-добре и спокойна и сексът е вълшебен, завършва тя.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/HHSGlKKeNqQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *