Дават на принц Хари 10 млн. долара за да се снима в порно!

Офертата от Vivid Entertainment до принца

След публикуването на снимките му от Лас Вегас, принцът получил предложение от най-голямото студио за порно филми в света Vivid Entertainment,  да се снима в тяхна продукция срещу 8 милиона евро (10 милиона долара). 

В писмо, адресирано до Негово Кралско Височество, президентът на компанията се позовал на скандала с голите снимки на Хари, заявявайки колко забавни били и как за съжаление нищо, което се е случило на партито не би могло да остане там.

И тъй като компанията била специалист по „ знаменитостите”, то веднага се сетили за принца.   За да убедят Негово Височество, от компанията привеждат стабилни аргументи от вида: „станете най-готиния принц на всички времена”, „секс сцените ще бъдат добре написани”, и най-вече „ перлите в короната с нищо няма да бъдат подценени”.

Участието на Хари в продукцията ще му донесе 10 милиона долара, което си е стабилна сума, дори за внука на английската кралица.

Принц Хари

Освен това студиото обещава да го запознае с най-красивите жени на света. Принцът няма да вземе под внимание подобна оферта вероятно, но „ малкият Хари”  както от Vivid Entertainment  наричат мъжкото достойнство на принца) не спира да  привлича интерес.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zMFPy7EQuG0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *