Вижте новата Томб Райдер!

Tomb Raider

Камила Лудигтън е актрисата, която ще е новата Лара Крофт в следващата видео игра  Tomb Raider. 29-годишната английска актриса се присъединява към Анджелина Джоли, Мини Драйвър и Кели Хоус, които са влизали в ролята на авантюристката в различни форми в миналото.

Последната роля на Лудингтън е друга много известна фигура – Херцогинята на Кембридж, Кейт Мидълтън в телевизионния филм „Уилиам и Кейт“. Тя е участвала и с Дейвид Духовни в сериала Californication и трябва да се появи в петия сезон на True Blood. Камила Лудингтън ще е първата актриса, която ще заеме освен гласа също и тялото си на образа на Лара Крофт. Актрисата е избрана след международно проучване от създателите на играта. Новата игра ще е историята за произхода на 21-годишната

Камила Лудигтън

Крофт, в която тя ще е претърпяла корабокрушение и е на далечен тропически остров, и трябва да се бори срещу група от убийци. Създателите на играта споделят, че Лудингтън ги е убедила, че може да придаде емоционалната дълбочина и младежкия тон, който те търсят в образа. Тъй като тази игра ще е много различна от останалите, те залагат повече от всякога на озвучаването.  Тя ще бъде пусната през март 2013 и ще е много по-мрачна и зловеща от останалите. Скорошно демо на играта предизвика полемика в Лос Анджелис, когато се видя, че един от възможните убийци на Лара Крофт ще се опита да я изнасили преди тя да го убие.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nFBrgeSjj-0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *