Бившият мениджър на Бритни Спиърс: Дрогата се въргаляше на килима, на който децата й си играеха!

Бритни Спиърс и мениджърът й Сам Луфти

  Миналото още преследва поп принцесата Бритни Спиърс. Бившият мениджър на звездата Сам Луфти реши да натрупа няколко милиона, след като стана ясно, че тя е най-скъпоплатената звезда в риалити предаванията тази година. Той съди блондинката, след като тя реши да се лиши от услугите му още през 2009 г., за да постави на поста настоящия си годеник Джейсън Травик.

За да подрине за пореден път разклатеното реноме на Бритни, Сам разказа шокиращи истории за живота си с нея. Той обяви, че през 2008 г. преди нейния психически срив, певицата взимала метамфетамини на кристали. Той бе изгонен година по-късно от антуража й.
Пред сайта „ТиЕмЗет“ Сам разкава за случка от 2007 г. , в която полицейски кучета откриват следи от метамфетамини на кристали по килима в дома й. На това място често си играели синовете на звездата, които по чудо не се натровили.

Преди да бъде уволнен от Бритни според твърдения на Сам, той е правил опити да й помогне да спре дрогата. Той заяви, че e подменял, дори прал килимите й, за да прикрие улики след партита с употреба на метамфетамини. След уволнението си обаче осъзнал колко много е рискувал заради това си безразсъдно поведение и шанса да завърши в затвора, заради опитите си да я предпази от наказание.

Точно затова бившият мениджър на Спиърс я съди за нарушаване на клаузите по договора му, като смята да подаде и жалба срещу нея за клевета. Съда определи като нейни настойници: бащата на певицата и нейния адвокат – Андрю Уолет, които да се грижат за кариерата и финансите й. Луфти твърди, че Бритни се е оплаквала на своите родители, че той системно я е дрогирал и дори е прерязвал кабелите на телефона й. Това обаче били поредните й опити да привлече внимание по време на депресията, в която бе изпаднала преди почти 5 години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *