Бесен фен нападна Риана, задето се върнала при Крис Браун

Риана

  Попзвездата Риана отново има неприятности заради гаджето си Крис Браун. Певицата пострада леко, след като фен я нападна в нощен клуб. Звездата се отървала само с наранявания по тялото и изкарала късмет, че ситуацията била овладяна много бързо.

Нападението срещу изпълнителката се разиграло през уикенда, когато тя била в Лондон. Там барбадоската представи новата си колекция на Седмицата на модата. След дебюта си като дизайнер Риана отишла c приятели, сред които и модела Кара Деливайн лъскав нощен клуб, за да полее успеха си. Изведнъж фен започнал да крещи срещу нея и да я нарича каква ли не. Причина за гнева му било събирането на певицата с бившето й гадже Крис Браун, който преди 4 години й нанесе побой.

Риана и Крис Браун

Екзалтираният почитател така се увлякъл от агресията си, че накрая я замерил с бутилка. Шишето не успяло да уцели певицата по главата, но наранило коляното й. Наложило се спешно да й окажат медицинска помощ, а веднага след като напуснала клуба, охранителите я отвели в най-близката болница, за да й направят няколко шева на раната.

Това не е първата атака срещу Риана, откакто е с бившето си гадже. Още по времето, в което валяха предположения, че двамата са се събрали, феновете я заплашваха с линч и интернет тормоз. Певицата обаче неглижираше проблема и се надяваше, че той ще се разреши от само себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *