Споделено: Имам връзка със сестрата на бившата ми приятелка!

liubov-1

Не е истина как изведнъж можеш да се забъркаш в такива проблеми, че да не знаеш къде се намираш. Аз съм на 23 години. Винаги съм имал успех с жените, но единици са тези, които са оставяли трайни следи в живота ми.

Такъв е случаят с настоящата ми приятелка. Тя е на 19 и е невероятно красива. Имаме силни чувства един към друг. Има обаче един проблем във връзката ни. При това доста сериозен. Тя е по- малката сестра на бившето ми гадже.

Цялото й семейство е срещу мен. Най- вече бившата. Най- лошото е, че се държи гадно с моето момиче и не мога да й помогна. Опитвах се да я убедя да дойде да живее с мен. Семейството й обаче така се е наежило срещу връзката ни, че я плашат да прекъснат контактите си с нея, ако не се раздели с мен.

Двамата решихме да ги преметнем. Разиграхме, че прекратяваме връзката си. Така ще можем да се виждаме спокойно, но ще е тайно. А аз не искам да се крием, като някакви престъпници.

Сестра й, бившата ми, е абсолютна вещица. Много трудно успях да се откопча от нея. До последно се опитваше да ме задържи по всякакъв начин, въпреки че й казах, че не нямам чувства към нея. Като разбра за връзката ни със сестра й, направо откачи. Първо се опитваше да я настройва срещу мен, после започна да я заплашва. Сега се държи така, сякаш не й пука вече, но съм сигурен, че настройва родителите им срещу връзката ни.

Наистина съм много объркан и не знам какво да правя. Гаджето ми е последна година в гимназията и се надявам, след като завърши, двамата да заминем някъде. Но дотогава има доста време и се налага да се крием, за да си нямаме проблеми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *