Явор Гигов от „Етажна собственост“ в развод с жена си след изневярата!

Прелюбодейците Явор и Мариела бяха „заловени" в софийска сладкарница

  14-годишният брак на звездата от сериала „Етажна собственост“ Явор Гигов се срина заради папараци. Преди седмица те сгащиха актьора да кръшка с любовницата си Мариела Стоева и веднага последва ответна реакция от страна на мамената съпруга. Видяла позорните кадри, 38-годишната Таня тутакси натири прелюбодееца, без да му даде шанс да обясни какво е правил в обятията на друга.

Таня, която е куклена актриса, загубила ума и дума, когато зърнала публикацията, разкриваща как мъжът й се натиска като тийнейджър в столично заведение, научихме от достоверни източници. След като овладяла емоциите си, госпожата телефонирала на ключар и сменила патрона на входната врата на апартамента им. Приятелки на актрисата се опитвали да я убедят да запази семейството си, но унизената булка не щяла и да чуе.

Близките на рогоноската, заподозрели, че в основата на интригата стои любовницата Мариела. Според тях тя галела Явор нежно по ухото и го целувала на публично място, защото сама била повикала папараците.

Художничката по костюмите се престарала в ласките, за да бъдат те документирани и екранният Величко да се разведе. Хитрата дама искала любовника си само за себе си, не желаела да го дели с жена му. Освен това благодарение на снимките щяла да стане известна.

38-годишната Таня не можа да преглътне изневярата на популярния си съпруг

В подобна версия, разбира се, няма нищо вярно. При все това я отразяваме, защото е доста любопитна, а и да знаят читателите ни какво се коментира в обкръжението на клетницата Таня.

Когато броят на вестника с компрометиращите кадри излязъл по сергиите, Явор не бил вкъщи. Семейни приятели обаче побързали да го информират, че жена му вече е яхнала метлата, та да може той да се подготви за предстоящия „тайфун“. Преди да се прибере у дома, комикът дълго обикалял из софийските улици като безпризорен котарак, телефонирайки на свои авери за съвети как да се измъкне от заплетената ситуация. Когато най-сетне се добрал до жилището си, клетникът не успял да влезе. Попречил му смененият патрон на вратата. Тогава Гигов плахо позвънил. И досущ като в „Етажна собственост“, където брилянтно се превъплъщава в ролята на безхарактерния домоуправител Величко Драмбозов, живеещ под чехъла на властната си жена Мими и майка си Цеца, станал по-нисък от тревата. Започнал да моли за прошка и да иска да обясни, но афектираната Таня не искала да слуша оправданията му. Нещо повече – тя съвсем се разбесняла и започнала да мята дрехите му през терасата, озвучавайки действията си с прилични децибели.

На семейния сеир станали свидетели съседите. Именно те разказаха пред журналисти какво точно се е случило.

След като успял да събере разхвърляните на улицата дънки, ризи и гащи.

Явор прибягнал до изпитания за всеки натирен мъж сценарий. Обадил се на двама от най-близките си приятели и с тях се напил до безпаметност. За да увековечи мъката си, снимал празните бутилки с телефона си, а после публикувал фотоса на личната си страница във Фейсбук, озаглавявайки кадъра „Такава една история“.

В актьорските среди са шокирани от двойствения живот на колегата им. Аркашките и до днес не могат да повярват какви ги е забъркал Явор. Години наред в очите на всички той бил съпруг и баща за пример. А и само преди два месеца отпразнувал 14 години щастлив семеен живот с Таня.

С жена му се харесали още когато били студенти в специалност „Актьорско майсторство за куклен театър“. Роденият в Благоевградско Явор дълго ухажвал бъдещата си половинка. По онова време но напористият провинциалист успял да я раздели с бившия й приятел и на 9 януари 1999 г. я направил своя съпруга.

Когато се оженили, им оставали няколко месеца до дипломирането. Скоро на бял свят се появил синът им Петър, който днес е 13-годишен. 6 години след сватбата пък на бял свят се появила и дъщеря им Неда. Семейният живот на артистичното семейство вървял по мед и масло до мига, в който на хоризонта не се появила фаталната Мариела.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *