Юксел Кадриев преобразен и готов за нов живот

 

Юксел Кадриев

  40-годишнината си Юксел Кадриев явно иска да започне на чисто – без повече скандали и простотии. Преди дни журналистът отбеляза юбилея си, но не го празнува предвид поверието, че това носи нещастие.

Водещият на новините по Би Ти Ви тотално се е преобразил след пиянската си изцепка в края на февруари. В началото на март се появи скандално клипче, на което се вижда как Кадриев катастрофира почерпен в 5 сутринта пред Народното събрание. Пикантните кадри бързо обиколиха виртуалното пространство, а оттяхстана ясно, че новинарят предлага на по-страдалия от него таксиметров шофьор и 150 лв., за да си мълчи. Водещият обаче се измъкна от присъдата, каквато законът предвижда за подобно престъпление. Юксел успя да сключи споразумение с прокуратурата, отнасяйки само 3-месечна условна присъда при 3-годишен изпитателен срок и 6 месеца без книжка.

В живота на Кадриев, който е като магнит за скандалите, е настъпила пълна промяна, научихме от негови колеги. Юксел посрещнал 40-ия си рожден ден на 27 март като нов човек.

Подобни скандални изпълнения остават в миналото на телевизионния водещ

След като имаше запор на заплатата от ДСК заради ненавреме върнати борчове и забавяне на вноските по потребителски кредити в други банки, Кадриев успял да вьрне до стотинка всичките си дългове. Тотална промяна търпи и личният му живот. Всички панаири, които водещият и бившата му съпруга, оперната певица Бонка Кадриева си устройваха в медиите, вече са минало. Във вторник двамата си направили среща при адвокатите на новинаря и сключили примирие по всички неуредени помежду им въпроси. Юксел преустановил срещите си с последната си приятелка и се превърнал в домошар. Вместо да ходи по горещи срещи, Юки предпочитал да прекарва вечерите си вкъщи, при дъщеря си.

Преди 3 месеца журналистът загуби поредната съдебна битка с бившата си жена за отнемане на родителските права над дъщеря им Габриела. 3 години родителите на 11-годишното момиченце бяха в открита публична война за невръстното хлапе, което искало да бъде и с майка си, и с татко си. Според брачното споразумение, което Бонка и Юксел подписали при развода си в края на 2009 г, оперната певица доброволно му отстъпила родителските права заради ангажиментите си и честите си пътувания в чужбина.

Юксел Кадриев и бившата му жена Бонка вече не са във война

На 17 ноември 2011 г. Юксел подал иск за получаване на пълни родителски права над дъщеря им. Мотивите му били родителска безотговорност на бившата му съпруга и уронването на престижа му с публикации в медиите, което се отразявало зле и на общото им дете. Магистратите обаче преценили, че поведението на майката не представлява опасност за възпитанието, здравето или имуществото на детето, и отхвърлили иска на Кадриев като неоснователен. Бонка получила забрана да публикува снимки на детето им в интернет пространството и да дава информация за него на трети лица. Според съдебното решение бившата съпруга на Юксел можела да се вижда с дъщеря им всяка първа и трета събота и неделя с преспиване и веднъж в годината за 30 дни.

„Вече нямам никакви проблеми с Юксел. Всеки ден се чувам с Габи. Има и телефон, и компютър. Можем да се виждаме, когато поискаме“, не може да се нарадва на промяната, която е настъпила у Кадриев Бонка.

С дъщеря си

През май миналата година Бонка бе арестувана в 7 часа сутринта и отведена под конвой в полицията заради жалба на Юксел, че го е заплашила с убийство. Повод за крайните мерки бил гневният есемес „Няма куче, което да ме е заяло и да не е умряло“. Кадриев се оплакал в полицията, че съдържанието на съобщението за лаещото куче има агресивен характер и кой знае защо решил, че бившата му съпруга може да направи опит да го ликвидира. Наложило се Бонка да пише обяснения в VI РПУ и да подписва протокол, че няма да убива Юксел Кадриев.

След като водещият и оперната певица разтрогнаха брака си по взаимно съгласие в края на 2009 г., новинарят подписал на Бонка бележка, че не му дължи нито стотинка за издръжката на дъщеря им, макар че съдът отсъдил майката на хлапето да плаща 60 лв. издръжка всеки месец докато детето навърши пълнолетие. Документът обаче не бил нотариално заверен и това го правело невалиден. Адвокатите на Кадриев го посъветвали да даде Бонка на съд и той го направил. Поискал тя да му дава 200 лв. месечно, а магистратите отсъдили, че при заплатата от 400 лв., която има, Георгиева може да плаща 130 лв. Това обаче е повече от двойно спрямо предишната сума. Дълго време заплатата на Бонка съм Националния филхармоничен хор „Светослав Обретенов“ била запорирана, защото трябвало да изплати със задна дата издръжката от 3000 лв.

Тъй като новинарят трудно смогвал да се грижи сам за 5-класничката Габи, от Оряхово пристигнала майката на Юксел Гергина, която оставила баща му Феми да живее сам и се преместила при сина си и внучката си в столицата.

Единствените проблеми, които водещият имал в момента, били свързани с двете операции от дискова херния, които претърпя миналата година. Дископатията, която го бе парализирала на легло, все още го измъчвала и периодично Кадриев пиел обезболяващи, за да тушира страданията си.

 

Счупили му носа при пиянско меле

Преди десетина години едно от лицата на Би Ти Ви отпратил на гости на майка си Гита в родното Оряхово Вечерта излязъл със свой приятел да купонясват заедн в едно от малкото заведения в крайдунавското градче. Е разгара на купона аверът на Кадриев, който бил известен крими елемент, се сджафкал с друга компания, коятс заливала в кръчмата. Размяната на обидни реплики изведнъж прераснала в гигантско меле, в което по неволя се включил и Юксел.

Бъдещата тв звезда скочил да спасява приятеля си, не пияната дружина се оказала по-силна от него. В навалицата някой цапардосал с щека за билярд Кадриев и от удара носът му пострадал фатално. Рукнала кръв, а болката била неописуема. Юксел веднага хукнал към „Бърза помощ“ където установили, че има счупена кост на носа.

На следващия ден Кадриев се върнал обратно в столицата, а тогавашната му съпруга – оперната левица Бонка Георгиева, едва не припаднала, когато видяла лицето му бинтовано. Въпреки че лекарите посъветвали Юксел да ремонтира носа си, за да не остане крив, какъвто е в момента, новинарят все отлагал във времето рискованата интервенция.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *