Уволнена ли е Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова
Миролюба Бенатова

  Изненадващото напускане на Би Ти Ви от страна на Миролюба Бенатова не е вследствие на скандал, нито пък журналистката е била уволнена. Тя просто е решила да започне всичко отначало и да смени работното си място, търсейки ново предизвикателство, разкриха нейни приятели.

След 13 години работа в Би Ти Ви Бенатова реши да се раздели с телевизията. Тя разпространи писмо, в което благодари на медията. До месец Бенатова започва ново мащабно предаване. То ще се казва „Емигранти“ и ще се излъчва по Нова телевизия в иенюално Журналис прави свое и „Емигранти на Нова време. Продуценти са „Телеман“ – компанията, която стои зад Венета Райкова и „Горещо“, и Сашо-Диковото шоу. Идеята за „Емигранти“ стои от 5 години, навремето дори Мартин Миролюба Бенатова Карбовски анонсира, че ще прави това предаване. В крайна сметка тогава рубриката не тръгна, но сега вече ще е факт.

„Напускам Би Ти Ви, но не и журналистиката. Моето решение да си одита от телевизията не е вследствие на някакви моментни обстоятелства. То се дължи на дългото ми обмисляне от каква промяна се нуждая, за да продължа професионалния си път. Това което искам в този момент е да се отдалеча от всекидневния информационен поток и да пробвам предизвикателството да работя в проект, с по-малък екип, извън новините“, коментира лаконично Миролюба.

Тя е изключила и двата си мобилни телефона и не дава изявления. Най-вероятно първото й интервю ще е още тази събота в предаването на Сашо Диков. От Би Ти Ви са били уведомени още през лятото, че журналистката ще се раздели с тях. Неслучайно предаването й „Хрътките“ падна от програмата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *