Тото милионерът от Перник фалира!

Русимов показва тото фиша, който го направи милионер преди няколко месеца
Русимов показва тото фиша, който го направи милионер преди няколко месеца

  42-годишният късметлия Росен Русимов – Джуджето, който се прочу, след като удари шестица в играта „6 от 49″ с готов фиш ноември месец нималата година и заедно с играч от Бобошево си разделиха рекордния за тотализатора джакпот от близо 9,5 млн. лева, днес едва свързва двата края, научихме от достоверни източници. Печалбата се е изпарила като дим и Росен я кара постарому.

Росен се зарекъл да профука всичко до стотинка до края на годината и удържал на обещанието си. Единствената придобивка, която му останала от печалбата, бил апартамент в Сандански. Взел и 2 коли – една на себе си, и една на сина си. Купил палто и бижута на жена си, спретнал 2 екскурзии в чужбина, после ремонт и… това е то! Останалите пари профукал по кръчмите.

След като разбрали, че е станал милионер, му писали 700 души, и то все непознати. Те искали от замогналия се перничанин пари за какво ли не – едни просели пари, за да си купят нов апартамент, други молели за някой лев, за да покрият старите си дългове. Росен давал охотно обаче само на близки и приятели. 90% от молещите го за помощ били жени, предимно пенсионерки на по 65-70 години.

Докато останалият анонимен бобошевец прибрал своята лепта от джакпота, 2,4 млн. от богатството на Джуджето били запорирани. Започнала пълна ревизия на фирмите на Русимов поради подозрения, че укрива ДДС с продажба на закъсали дружества на бедняци. Останали му обаче 2 млн., които с лекота прахосал и сега очаквал да получи и запорираните си пари. С последните останали стотачки Росен изкарал няколко дни на родното Черноморие.

Росен Русимов - ДжуджетоПрез май Росен Джуджето разби на пух и прах максимата, че птичката на късмета каца само веднъж в живота. Около Великден късметлията ударил 15 четворки и 80 тройки с комбинация, но запази мълчание за спечелената сума.

„Нямам идея защо Господ е решил да ми направи този подарък. Животът ми си беше прекрасен и преди това. Купих на големия ми син „Мерцедес“, а на малкия ново колело. На децата на мои приятели подарих лаптопчета и нови телефони. И това е… И пак играя тото. Чакам новия джакпот“, признава тото милионерът от Перник.

Неотдавна късметът на Росен пак проработил и извадил от рудник Катрище близо 8 кг злато. Добивът бил осъществен след упорита работа с помощта на модернизирани машини, в които Джуджето инвестирал немалка част от милионите които спечели. Той обаче категорично заявява, че няма намерение да продава намереното злато, понеже във време на криза, каквато сме в момента цената му винаги се покачвала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *