Софи Маринова е ясновидка! Виж тук:

Софи Маринова

  Ромският славей Софи Маринова има необичайна дарба. Певицата още от малка предсказва бъдещето с феноменална точност.

Близките й са убедени, че тя има свръхестествени способности, и дори често се допитват до нея, когато им предстоят съдбовни срещи.

В миналото обаче дарбата й не била приемана толкова радушно. Братята й набързо й лепнали грозния прякор „вещица“, уплашени от магическите й способности.

„Всичко, което казвах, се сбъдваше. Затова ме наричаха по този начин, но не им се сърдя споделя чистосърдечно певицата. Тя определено е имала доста трудно детство. Освен, че непрекъснато ставала обект на жестоки подигравки от страна на четиримата си братя, отраснала в смазваща бедност. Маринова се родила в малка барачка в покрайнините на Етрополе. Майка й Мария и татко й Марин едва се препитавали. Имали вече четирима сина, но бай Марин все натяквал на жена си, че иска момиченце. С раждането си Софи предизвикала огромна радост в рода им, а празнуването било безкрайно.

Родителят на певицата се трудел в местния цех по дърводелство „Бук“. Поради дългогодишната му служба затъналото в мизерия семейство получило малка барака в района на цеха, където да отглежда челядта си. Така Софи и четиримата й братя, изкарали детството си в бунгало. След като изкарал 30-годишен стаж наградили бай Марин с просторен тристаен апартамент, в който и до днес живеят нейните родители.

В ромските среди като легенда разказват забавна история за първото жилище на певицата в София. Когато се захванала да прави кариера, пристигнала в столицата само с куфар в ръка. Тогава продуцентите на Черната перла й наели жилище. Като я питали за изискванията й към новия дом тя отвърнала. „Абе да има там един леген да се пера!“, шашнала ги с отговора си певица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *