Пиарката на Първанов Бойка Башлиева – от половин година безработна

Бойка Башлиева

  Легендарната пиарка на президента Георги Първанов Бойка Башлиева, която напусна „Дондуков“ заедно с него, е в немилост вече няколко месеца. Бившата журналистка е регистрирана в Бюрото по труда, защото не може да си намери работа, след като престана да е държавен служител. Бойка упорито продължава да си търси работа, макар да била наясно, че сезонът е отпускарски и това е нелека задача.

Башлиева пробвала почти всичките си връзки, но от никъде не идвала изгодна оферта. В отчаянието си стигнала до там, че позвънила на Първанов и го помолила той да пусне връзките си, за да си намери нещо подходящо, придружено с достойно заплащане на труда. Агент Гоце изслушал внимателно проблемите и, успокоил я, че ще мисли по въпроса и като

Бойка Башлиева и Георги Първанов

изпадне нещо, ще й се обади. Това обаче така и не се случило.

Секретарката, която дълго време отговаряше за връзките с медиите на Георги Първанов, разчитала на мъжката му дума. Нервите й обаче се изострили, защото времето минавало, а не идвала никаква оферта за препитание. Спестяванията, които натрупала по време на работата си за държавния глава, пък се стопили без време.

„Навремето Бойка беше репортерка в „Дума“ при това нелоша. Първанов я издърпа при себе си, като стана президент. Сега обаче вече не му е необходима. В „Дума“ пък властват хората на Сергей и не искат да вземат Башлиева на работа“, разкрива редови социалист.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *